Խրթխրթան ուտեստ՝ լավաշով և բանջարեղենային միջուկով
Բաղադրիչներ՝
• լավաշ
• կաղամբ 350 գ
• գազար 1 հատ
• մարինացված վարունգ 100 գ
• կանաչ սոխ
• սամիթ
• մայոնեզ 2-3 ճ/գ
• աղ
• սև պղպեղ
• բուսական ձեթ
Պատրաստման եղանակը՝
Կաղամբը, գազարը, վարունգը քերել, կանաչին կտրատել, խառնել, ավելացնել մայոնեզն ու համեմունքը։ Լավաշը փռել, միջուկը տարածել լավաշի վրա, փաթաթել, կտրատել բաժինների։ Տապակել ձեթի մեջ երկու կողմից։