Բաժիններ՝

Պանրի սիրահարների համար. պանրով և կանաչիներով կեքս

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 230 գ

2. Ձու – 4 հատ

3. Պանիր – 180 գ

4. Կաթ – 80 մլ

5. Մանանեխ – 0.5 ճ/գ

6. Արևածաղկի ձեթ – 80 մլ

7. Աղ – 0.5 թ/գ

8. Փխրեցուցիչ – 1 ճ/գ

9. Սև պղպեղ

10. Կանաչի – 50-60 գ

11. Չորացրած լոլիկներ – 5 կտոր

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը հարել, ավելացնել կաթ, կարագ և մանանեխ:

2. Առանձին խառնել մաղած ալյուրը, աղը, պղպեղը և փխրեցուցիչը:

3. Կաթնաձվային զանգվածին լցնել համեմունքներով ալյուրը և խառնել, ավելացնել քերած պանիրը, կտրատված կանաչիները և լոլիկները:

4. Լավ խառնել:

5. Զանգվածը լցնել յուղապատ տապակի մեջ:

6. Թխել 30-35 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս