Բաժիններ՝

Մեքսիկական ուտեստ՝ խոզապուխտով, կանաչ լոբիով և կարտոֆիլով

Բաղադրությունը՝ 

  • Խոզապուխտ- 500 գրամ (կտրատած մեծ խորանարդներով)
  • կանաչ լոբի- 1 կգ
  • կարտոֆիլ- 5 հատ
  • սոխ- 1 հատ
  • սխտոր- 3 պճեղ (աղացած)
  • չորացրած ուրց- 1 թեյի գդալ
  • չորացրած խնկունի- 1 թեյի գդալ
  • պապրիկա- 1 թեյի գդալ
  • սև պղպեղ- 1/4 թեյի գդալ
  • աղ
  • հավի կամ բանջարեղենի արգանակ- 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը՝ 

Խոզապուխտը, կանաչ լոբին, կարտոֆիլը, սոխը կտրատեք, սխտորը ճզմեք և լցրեք կաթսայի մեջ:

Փոքր ամանի մեջ խառնել ուրցը, խնկունին, պապրիկան, աղը և սև պղպեղը։ Համեմունքների խառնուրդը շաղ տալ կաթսայի բաղադրիչների վրա: Այնուհետև ավելացրեք արգանակը։

Կարդացեք նաև

Ծածկեք կաթսան և եփեք ցածր ջերմաստիճանում 1-2 ժամ կամ այնքան, մինչև կարտոֆիլը փափկի, և լոբին եփվի՝ ըստ ձեր նախասիրած մակարդակի։

Տեսանյութեր

Լրահոս