![](/banners/BeFunky-design.jpg)
Սպանախը՝ կիտրոնով և սխտորով
![](https://168.am/wp-content/uploads/2025/02/shutterstock_1339892903_1579268998-e1579269030355-1280x640-1024x512-1.jpg)
Բաղադրիչները՝
- Սպանախ – 250 գ
- սխտոր – 1 պճեղ
- կիտրոնի հյութ
- աղ և պղպեղ
- ձիթապտղի յուղ
Պատրաստման եղանակը՝
Սպանախ լավ լվանալ, թողնել, որ ջուրը քամվի, հեռացբել հաստ ցողունները։ Մաքրել սխտորը և կտրատել բարակ շերտերով:
Տապակի մեջ տաքացնել ձիթապտղի յուղը, 1 րոպե տապակել սխտորը, ավելացնել սպանախի տերևները և տապակել մինչև փափկի:
Ավելացնել կիտրոնի հյութ և եփել ևս 1 րոպե։