Բաժիններ՝

Սպանախը՝ կիտրոնով և սխտորով

Բաղադրիչները՝ 

  • Սպանախ – 250 գ
  • սխտոր – 1 պճեղ
  • կիտրոնի հյութ
  • աղ և պղպեղ
  • ձիթապտղի յուղ

Պատրաստման եղանակը՝

Սպանախ լավ լվանալ, թողնել, որ ջուրը քամվի, հեռացբել հաստ ցողունները։ Մաքրել սխտորը և կտրատել բարակ շերտերով:

Տապակի մեջ տաքացնել ձիթապտղի յուղը, 1 րոպե տապակել սխտորը, ավելացնել սպանախի տերևները և տապակել մինչև փափկի:

Կարդացեք նաև

Ավելացնել կիտրոնի հյութ և եփել ևս 1 րոպե։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս