Բաժիններ՝

Սնկով, տանձով, բազուկով ու մոցարելայով աղցան

Բաղադրիչները՝ 4 բաժնի համար

  • 200 գ բազուկ
  • 300 գ թարմ շամպինյոն
  • 1 ճ/գ բալզամային քացախ
  • աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • 2 ճ/գ բուսական յուղ
  • 150 գ մոցարելա պանիր
  • 1 հատ տանձ
  • 1 տուփ միքս աղցան
  • 100 գ մայրու ընկույզ

Պատրաստման եղանակը՝

Բազուկը մոտ 2 ժամ եփեք: Հովացրեք ու մաքրեք:

Սունկը կտրատեք: Խառնեք քացախի, աղի ու պղպեղի հետ:

Կարդացեք նաև

Թավայի մեջ, միջին ուժգնության կրակի վրա տաքացրեք յուղը: Շամպինյոնները մոտ 10 րոպե տապակեք մինչև հեղուկը գոլորշիանա:

Ոչ մեծ կտորներով կտրատեք բազուկը, մոցարելան ու տանձը: Խառնեք սնկի, միքս աղցանի ու մայրու ընկույզի հետ: Մատուցեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս