Բաժիններ՝

Լավաշով ու լոլիկներով ուտեստ

Բաղադրիչները՝

  • 1 լավաշ
  • 2 լոլիկ
  • 100 գ խոզապուխտ
  • 100 գ գաուդա պանիր
  • 6 ճ/գ մայոնեզ
  • 2 ճ/գ ռեհանի կտրտած տերևներ

Պատրաստման եղանակը

Պանիրը մանր քերիչով անցկացրեք և խոզապուխտի հետ բարակ տաշեղներվ կտրատեք:

Լավաշը փռեք սեղանին, վրան քսեք մայոնեզի կեսը, լցրեք քերած պանիրը, լոլիկներն ու ռեհանը: Ապա քսեք մայոնեզի մնացած կեսը:

Կարդացեք նաև

Լավաշը ռուլետի ձևով փաթաթեք և համաչափ կտրատեք:

Մատուցեք հազարի տերևների վրա դրված:

Տեսանյութեր

Լրահոս