Դեղձի կրեմ
Բաղադրիչները՝
- 3 հատ դեղձ
- 50 գ շաքարի փոշի
- 3 ճ/գ լիկյոր
- 2 բաժակ խիտ սերուցք
- 1 հատ կիվի
Պատրաստման եղանակը
Դեղձի պտղամիսը մանր կտրատեք, խառնեք լիկյորի ու շաքարի փոշու հետ, միքսերով հարեք մինչև պյուրեի վերածվելը:
Սերուցքը հարեք մինչև խիտ փրփուր ստանաք, ավելացրեք այն դեղձի պյուրեին:
Կրեմը լցրեք մատուցելու համար նախատեսված պնակների մեջ:
Մատուցելիս կրեմը զարդարեք կիվիի կտորներով և անանուխի տերևներով: