Բաժիններ՝

Սնկերը՝ «շուբայի տակ»

Բաղադրիչները՝

  • 400 գ սունկ
  • 1 գլուխ սոխ
  • 2 ճ/գ կարագ
  • 4 հատ խաշած կարտոֆիլ
  • 2 հատ խաշած գազար
  • 6 հատ խաշած ձու
  • 150 գ խաշած բրինձ
  • 1 բաժակ մայոնեզ
  • 2 ճ/գ մաղադանոսի ու սամիթի տերևներ

Պատրաստման եղանակը

Սնկերը մաքրեք, խոշոր կտրատեք, կտրտած սոխի հետ մեկտեղ կարագով տապակեք մինչև պատրաստ լինելը:

Կարտոֆիլը, գազարն ու ձվերը խոշոր քերիչով անցկացրեք:

Կարդացեք նաև

Աղցանի ափսեի մեջ շերտ-շերտ, ըստ հերթականության՝ տեղադրեք կարտոֆիլը, սոխով տապակած սնկերը, բրինձը, գազարը, ձվերը՝ յուրաքանչյուր շերտին մայոնեզ քսելով:

Մատուցելիս աղցանը զարդարեք կտրտած կանաչիով ու ձևավորեք սնկերի կտորներով:

Տեսանյութեր

Լրահոս