Բաժիններ՝

Լավագույն կծու սոուսը՝ հավը մարինացնելու համար

Բաղադրիչներ

1. Սոյայի սոուս – 150 մլ

2. Կանաչ սոխ – 1 փունջ

3. Կարմիր պղպեղ – 2 թ/գ

4. Սխտոր – 1 պճեղ

5. Կոճապղպեղի արմատ – 5-7 սմ

Պատրաստման եղանակը

1. Կանաչ սոխը մանր կտրատել:

2. Սխտորը և կոճապղպեղը քերել:

3. Սոյայի սոուսը, կանաչ սոխը, կարմիր պղպեղը, սխտորը և կոճապղպեղը խառնել:

4. Հավը մարինացնել:

5. Մեկ գիշեր թողնել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս