Բաժիններ՝

Լավաշով շտրուդել

Բաղադրիչներ

1. Լավաշ – 1 հատ

2. Խնձոր – 2 հատ

3. Ձու – 1 հատ

4. Շաքարավազ – 4 ճ/գ

5. Ընկույզ – 100 գ

6. Շաքարի փոշի՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Խնձորները լվանալ, մաքրել, կորիզները հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել:

2. Թավայի մեջ տաքացնել կարագը, ավելացնել խնձորներն ու 3 ճ/գ շաքարավազը: Խառնելով շոգեխաշել:

3. Ընկույզը մանրացնել:

4. Ձուն և 1 ճ/գ շաքարավազը խառնել, ստացված զանգվածով պատել լավաշը, լցնել խնձորը, այնուհետև՝ ընկույզը: Ըստ ցանկության՝ կարելի է համեմել դարչինով:

5. Ռուլետը փաթաթել, վրան ձու քսել և թխել 10-15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս