Բաժիններ՝

Տակապած կարտոֆիլի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 10 հատ
2. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
4. Սխտոր – 5 պճեղ
5. Կարագ – 2 ճ/գ
6. Հոլանդական պանիր – 100 գ
7. Սերուցքային պանիր – 3 ճ/գ
8. Կանաչիներ
9. Աղ, համեմունքներ
10. Ձվի դեղնուց – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլները եփել մինչև կիսաեփ աստիճանի, սառեցնել և մաքրել:

Կարդացեք նաև

2. Կարտոֆիլները կիսել երկու մասի:

3. Սխտորը ճզմել, ավելացնել փափուկ կարագը և լցնել բուսայուղով տաք տապակի մեջ, համեմել աղով:

4. Ավելացնել մանր կտրատված կանաչիները և համեմունքները:

5. Այդ զանգվածի մեջ դնել կարտոֆիլները և տապակել:

6. Առանձին խառնել ձվի դեղնուցը, սերուցքային պանիրը և քերած հլանդական պանիրը:

7. Կարտոֆիլի վրա լցնել պանրային սոուսը և 5-7 րոպե եփել ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս