Կիրակնօրյա ամենահամեղ նախաճաշը. բանանով բլիթներ՝ առանց շաքարավազի
Բաղադրիչներ
1. Կաթնաշոռ (9.0%) – 180 գ
2. Ձու – 1 հատ
3. Ալյուր – 50 գ
4. Բանան – 1 հատ
5. Արևածաղկի ձեթ – 15 գ
6. Չամիչ – 15 գ
7. Փխրեցուցիչ – 1 պտղունց
8. Մեղր
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթնաշոռը խառնել բանանի հետ, ավելացնել ձուն, չամիչը և ալյուրը:
2. Ստացված խմորից բլիթներ ձևավորել:
3. Տապակել քիչ քանակությամբ յուղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը