Ամենահետաքրքիր կոտլետները՝ պատրաստված բազուկից
Բաղադրիչներ
1. Ճակնդեղ – 2 հատ
2. Ձու – 1 հատ
3. Ընկույզ – 3 ճ/գ
4. Սխտոր – 1 պճեղ
5. Ալյուր – 2 ճ/գ
6. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Խաշած ճակնդեղները անցկացնել քերիչով, ավելորդ հեղուկը քամել:
2. Ավելացնել ձուն, կտրատված ընկույզը, ճզմած սխտորը և այլուրը:
3. Համեմել աղով և պղպեղով:
4. Ստացված զանգվածից կոտլետներ ձևավորել և և երկու կողմից տապակել բուսայուղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը