
Թաբուլե աղցանի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ
1. Բրինձ – 100 գ
2. Բլղուր – 100 գ
3. Լոլիկ – 2 հատ
4. Կանաչ սոխ – 1 կապ
5. Անանուխ – 2 ճյուղ
6. Կարմիր պղպեղ – 1 հատ
7. Կանաչ պղպեղ – 1 հատ
8. Ձիթապտղի յուղ
9. Կիտրոնի հյութ
Պատրաստման եղանակը
1. Բրինձը և բլղուրը եփել, սառեցնել: Լոլիկները շերտատել:
2. Կանաչ սոխի ցողունները և անանուխի տերևները մանր կտրատել: Կարմիր և կանաչ պղպեղների կորիզները հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել:
3. Բոլոր բաղադրիչները խառնել, ավելացնել ձիթայուղ և ցողել կիտրոնի հյուղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը