Բաժիններ՝

Ամանորյա կակաո՝ սերուցքով

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 500 մլ
2. Կակաոյի փոշի – 2-3 ճ/գ
3. Շաքարավազ – 2-3 ճ/գ
4. Հարած սերուցք

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթը եռացնել:

Կարդացեք նաև

2. Կակաոն լցնել տարայի մեջ:

3. Մի փոքր կաթ լցնել կակաոյի վրա:

4. Լավ խառնել զանգվածը, լցնել կաթին:

5. Ավելացնել շաքարավազը և կրկին տաքացնել կաթը:

6. Լցնել բաժակների մեջ, ձևավորել հարած սերուցքով և միանգամից վայելել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս