Բաժիններ՝

Կարտոֆիլային կոտլետներ. համեղ և հագեցնող

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 500 գ
2. Ալյուր – 3-4 ճ/գ
3. Սոխ – 1 հատ
4. Սունկ – 200 գ
5. Ձու – 1 հատ
6. Կանաչի – փոքր փունջ
7. Աղ, սև պղպեղ
8. Բուսական յուղ – տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը մաքրել և խաշել, այնուհետև վերածել խյուսի:

Կարդացեք նաև

2. Սոխը մանր կտրատել և տապակել:

3. Սունկը մանր կտրատել և ավելացնել սոխին, տապակել ևս 10-15 րոպե:

4. Սոխը և սունկը խառնել կարտոֆիլին, ավելացնել ձուն, աղը, պղպեղը, մանր կտրատված կանաչին և ալյուրը, խառնել:

5. Կոտլետներ ձևավորել և երկու կողմից տապակել բուսայուղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս