Բաժիններ՝

Կոտլետներ՝ պատրաստված ջեռոցում

Բաղադրիչներ

1. Խոզի և տավարի աղացած միս – 0.5 կգ

2. Սոխ – 1 հատ

3. Ձու – 1 հատ

Կարդացեք նաև

4. Կարտոֆիլ – 1 հատ

5. Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ

6. Աղ, պղպեղ

7. Կարագ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը մանր կտրատել, կարտոֆիլը քերել, ավելացնել ձու, աղ, պղպեղ, սպիտակաձավար, ջուր:

2. Թողնել մոտ 20-30 րոպե, որպեսզի սպիտակաձավարը ուռչի:

3. Ձևավորել կոտլետներ և շարել տապակին:

4. Ձուրաքանչյուր կոտլետի վրա տեղավորել 1 կտոր կարագ:

5. Պատրաստել 20-30 րոպե, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս