Բաժիններ՝

Կարամելացված ընկույզ. օգտակար և համեղ աղանդեր

Բաղադրիչներ

1. Ընկույզ – 130 գ

2. Կարագ – 20 գ

3. Շաքարավազ – 60 գ

Կարդացեք նաև

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր բաղադրիչները լցնել տապակի մեջ, դնել միջին կրակի վրա և անընդհատ խառնել, որպեսզի խառնուրդը չայրվի:

2. Խառնել՝ մինչև շաքարավազը լրիվ հալչի:

3. Շաքարավազը պետք է ամբողջությամբ պատի ընկույզները:

4. Անյուհետև պատրաստի ընկույզները շարել մատուցվող ափսեի մեջ այնպես, որպեսզի դրանք չդիպչեն իրար: Թողնել 5-7 րոպե՝ կարամելի պնդանալու համար, և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս