Կարամելացված ընկույզ. օգտակար և համեղ աղանդեր
Բաղադրիչներ
1. Ընկույզ – 130 գ
2. Կարագ – 20 գ
3. Շաքարավազ – 60 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Բոլոր բաղադրիչները լցնել տապակի մեջ, դնել միջին կրակի վրա և անընդհատ խառնել, որպեսզի խառնուրդը չայրվի:
2. Խառնել՝ մինչև շաքարավազը լրիվ հալչի:
3. Շաքարավազը պետք է ամբողջությամբ պատի ընկույզները:
4. Անյուհետև պատրաստի ընկույզները շարել մատուցվող ափսեի մեջ այնպես, որպեսզի դրանք չդիպչեն իրար: Թողնել 5-7 րոպե՝ կարամելի պնդանալու համար, և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը