Բաժիններ՝

Նրբաբլիթներ՝ պատրաստված ջրով

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 1 հատ
2. Ջուր – 220 մլ
3. Ալյուր – 70 գ
4. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
5. Փխրեցուցիչ – 1/2 թ/գ
6. Աղ – 1 պտղունց
7. Շաքարավազ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Խորը թասի մեջ կոտրել ձուն:
2. Ավելացնել ջուրը:
3. Ավելացնել աղը, և ըստ ցանկության՝ շաքարավազը:
4. Ավելացնել բուսայուղը:
5. Խառնել՝ հարելով:
6. Ավելացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը:
7. Խառնել մինչև միասեռ զանգված ստանալը:
8. Տապակել նրբաբլիթները:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս