Բաժիններ՝

Ամանորյա աղցան «Ձմեռ պապ», որը կզարդարի Ձեր տոնական սեղանը

Բաղադրիչներ

1. Խեցգետնի ձողիկներ – 200 գ
2. Կարմիր ձուկ – 200 գ
3. Բրինձ – 150 գ
4. Պինդ պանիր – 100 գ
5. Կարմիր բուլղարական պղպեղ
6. Լոլիկ
7. Մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

1. Բրինձը եփել, թողնել՝ սառչի: Բուլղարական պղպեղից կտրել Ձմեռ պապի գոտին, թևքերը և գլխարկը: Մանր կտրատել խեցգետնի ձողիկները, մնացած պղպեղը, լոլիկը և ձուկը: Հիմա շերտերով հավաքել աղցանը (1-բրինձ, 2-խեցգետնի ձողիկներ, 3-կարմիր ձուկ):

2. Անցնել զարդարելուն: Ձմեռ պապի դեմքը պատրաստել պանրից, մուշտակը՝ ձկից, մորուքը՝ բրնձից և քերած պանրից, աչքերը՝ սև հատիկ պղպեղից, քիթը՝ պղպեղից, հետո տեղավորել թևքերը, գոտին և գլխարկը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս