McDonald’s-ն իր աշխատակիցներին խորհուրդ է տալիս ձեռնպահ մնալ ֆասթֆուդ օգտագործելուց
McDonald’s-ի ներքին ցանցում աշխատակազմին ուղղված մի շարք խորհուրդներ են հրապարակվել: Մասնավորապես, McDonald’s –ը սեփական աշխատակիցներին խորհուրդ է տալիս հնարավորինս քիչ օգտագործել համբուրգերներ եւ կարտոֆիլի ֆրի:
«Թեեւ արագ սննդի ռեստորաններում մատուցվող ուտելիքը շատ հարմար է եւ խնայողական, սակայն այն բարձր կալորիականություն, մեծ քանակությամբ աղ, շաքար եւ ճարպ է պարունակում: Դրա օգտագործումը կարող է ճարպակալման հանգեցնել»,-նշվում է ընկերության կորպորատիվ կայքում:
Բացի այդ, նշվում է, որ արագ սննդի օբյեկտներից խորհուրդ չի տրվում օգտվել բարձր ճնշում, դիաբետ եւ սրտային հիվանդություններ ունեցող անձանց: