 
                        Թարմեցնող հատապտղային կոկտեյլ՝ գարնանային երեկույթների համար
 
                                    Բաղադրիչներ
1. Հատապտուղներ
2. Լոռամրգի հյութ – 50 մլ
3. Օշարակ – 30 մլ
4. Անանուխի թարմ տերևներ
5. Կիտրոնի հյութ
6. Օղի – 30-40 մլ
7. Մանրացված սառույց
Պատրաստման եղանակը
1. Բլենդերով հարել հատապտուղները, օշարակը, լոռամրգի և կիտրոնի հյութերը:
2. Ստացված զանգվածը լցնել շեյքերի մեջ, ավելացնել սառույցը և օղին, լավ խառնել:
3. Զարդարել բաժակը անանուխի տերևներով և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
  
  
  
 
                                    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    
 
                         
                         
                         
                        