Բաժիններ՝

Ձուկը՝ ֆրանսիական բաղադրատոմսով. այն կդառնա տոնական սեղանի լավագույն ուտեստը

Բաղադրիչներ

1. Ձկան փափկամիս – 500 գ
2. Լոլիկ – 1 հատ
3. Բնական յոգուրտ – 1 ճ/գ
4. Անյուղ պանիր – 75 գ
5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուկը կտրատել, համեմեղ աղով և պղպեղով, թողնել 15-20 րոպե, այնուհետև շարել տապակի մեջ:

Կարդացեք նաև

2. Ձկան վրա շարել օղակաձև կտրատված լոլիկը: Լցնել յոգուրտը:

3. Պանիրն անցկացնել քերիչով, շաղ տալ ուտեստի վրա:

4. Եփել ջեռոցում 30-40 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս