Բաժիններ՝

Խոզապուխտով և պանրով կրուասաններ

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր

2. Խոզապուխտ

3. Պանիր

Կարդացեք նաև

4. Ձու – 1 հատ

5. Ալյուր – խմորը գրտնակելու համար

6. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Խոզապուխտը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով:

2. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով և ավելացնել խոզապուխտին:

3. Խմորը գրտնակել, ստանալ 3-4 մմ հաստության շերտ: Խմորի շերտից եռանկյունիներ կտրել և յուրաքանչյուրի վրա միջուկ դնել:

4. Սկսելով լայն ծայրից՝ փակել կրուասանները: Վրան հարած ձու քսել և թխել 10-12 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս