Խոզապուխտով և պանրով կրուասաններ
Բաղադրիչներ
2. Խոզապուխտ
3. Պանիր
4. Ձու – 1 հատ
5. Ալյուր – խմորը գրտնակելու համար
6. Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Խոզապուխտը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով:
2. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով և ավելացնել խոզապուխտին:
3. Խմորը գրտնակել, ստանալ 3-4 մմ հաստության շերտ: Խմորի շերտից եռանկյունիներ կտրել և յուրաքանչյուրի վրա միջուկ դնել:
4. Սկսելով լայն ծայրից՝ փակել կրուասանները: Վրան հարած ձու քսել և թխել 10-12 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը