Մրգերով թեյ. ավելի համեղ է, քան խանութից գնվածը
Բաղադրիչներ
1. Սև թեյ – 3 թ/գ
2. Խնձոր – 1/2 հատ
3. Տանձ – 1/2 հատ
4. Շաքարավազ – 1 թ/գ
5. Թարմ հատապտուղներ – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Մրգերը կտրատել:
2. Ջուր եռացնել:
3. Ըստ հերթականության՝ եռացրած ջրին ավելացնել մրգերը՝ խնձոր, տանձ, հատապտուղներ, սև թեյ և շաքարավազ (հնարավոր է փոխարինել մեղրով կամ օշարակով):
4. Թողնել՝ թրմվի 10 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը