Մոցարելայով և լոլիկներով ձվածեղ
Բաղադրիչներ
1. Ձու – 3 հատ
2. Չերի լոլիկ – 4 հատ
3. Կարագ – 20 գ
4. Մոցարելա պանիր – 50 գ
5. Ռեհան – 20 գ
6. Ձիթապտղի յուղ՝ ըստ ցանկության
7. Աղ՝ ըստ ցանկության
8. Սև աղացած պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Ձվերը հարել աղի և պղպեղի հետ:
2. Տապակի մեջ հալեցնել կարագը, լոլիկները մի փոքր տապակել և լցնել հարած ձվերը: 20 վայրկյան անց ավելացնել մոցարելան, ռեհանի տերևները և վերցնել կրակից:
3. Մեկ րոպե փակ պահել տապակի կափարիչը, ինչից հետո ձվածեղի վրա ձիթապտղի յուղ լցնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը