Բաժիններ՝

Փխրուն թխվածքաբլիթ՝ 4 բաղադրիչներից

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 180 գ
2. Ձվի դեղնուց – 2 հատ
3. Կարագ – 100 գ
4. Շաքարավազ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Փափուկ կարագը հարել ձվի դեղնուցների հետ՝ մինչև ստացվի կրեմանման զանգված:

2. Այնուհետև ավելացնել շաքարավազը և այլուրը, խմոր հունցել:

3. Ստացված խմորից գնդիկներ ձևավորել և դնել յուղաթղթով պատված տապակի վրա:

4. Թխվածքաբլիթները թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, 20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս