Բաժիններ՝

Տաք շոկոլադի այս բաղադրատոմսը կգերազանցի ձեր բոլոր սպասելիքները

Բաղադրիչները՝ մեկ չափաբաժնի համար

  • Կաթ – 200 միլիլիտր
  • Մանր քերած շոկոլադ – 1 թեյի գդալ
  • Կակաոյի փոշի – 2 թեյի գդալ
  • Աղ – մի պտղունց
  • Եգիպտացորենի օսլա կամ շաքարի փոշի – խտացնելու համար (ըստ ցանկության)
  • Ռոմ – 50 միլիլիտր (ըստ ցանկության)

Պատրաստման եղանակը

1. Փոքր կաթսայի մեջ խառնել կաթը, մանր քերած շոկոլադը, կակաոյի փոշին և մի պտղունց աղը:

2. Մի քանի րոպե անընդհատ խառնելով եփել թույլ կրակի վրա, մինչև շոկոլադը տաքանա և սկսի խտանալ։

Կարդացեք նաև

3. Բաժակի մեջ լցնել ռոմը:

4. Տաք շոկոլադը զգուշությամբ լցնել ռոմի վրա և մատուցել:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս