Տաք շոկոլադի այս բաղադրատոմսը կգերազանցի ձեր բոլոր սպասելիքները
Բաղադրիչները՝ մեկ չափաբաժնի համար
- Կաթ – 200 միլիլիտր
- Մանր քերած շոկոլադ – 1 թեյի գդալ
- Կակաոյի փոշի – 2 թեյի գդալ
- Աղ – մի պտղունց
- Եգիպտացորենի օսլա կամ շաքարի փոշի – խտացնելու համար (ըստ ցանկության)
- Ռոմ – 50 միլիլիտր (ըստ ցանկության)
Պատրաստման եղանակը
1. Փոքր կաթսայի մեջ խառնել կաթը, մանր քերած շոկոլադը, կակաոյի փոշին և մի պտղունց աղը:
2. Մի քանի րոպե անընդհատ խառնելով եփել թույլ կրակի վրա, մինչև շոկոլադը տաքանա և սկսի խտանալ։
3. Բաժակի մեջ լցնել ռոմը:
4. Տաք շոկոլադը զգուշությամբ լցնել ռոմի վրա և մատուցել:
