
Այս թխվածքն աշնանային ձեր երեկոն անմոռանալի կդարձնի

Իսկապես աշնանային աղանդեր՝ նուրբ կառուցվածք և քաղցր դդմի համ։ Մատուցեք այն դասական սև թեյի հետ։
Բաղադրիչները՝ խմորի համար
1. Դդմի պյուրե – 425 գ
2. Շաքարավազ – 320 գ
3. Բուսական յուղ – 200 գ
4. Ձու – 4 հատ
5. Ալյուր – 450 գ
6. Դարչին – 2 թ/գ
7. Փխրեցուցիչ – 2 թ/գ
8. Աղ – 1/2 թ/գ
Բաղադրիչները՝ կրեմի համար
1. Կարագ – 100 գ
2. Սերուցքային պանիր – 300 գ
3. Վանիլին – 1 թ/գ
4. Շաքարի փոշի – 200 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը նախապես տաքացնել մինչև 180°C։
2. Դդմի պյուրեն խառնել շաքարավազի, բուսական յուղի և ձվերի հետ։ ՀԱրել միքսերով, մինչև շաքարավազը լիովին լուծվի։
3. Խառնել չոր բաղադրիչները՝ ալյուրը, դարչինը, փխրեցուցիչը և աղը: Մաղել և ավելացնել հիմնական խառնուրդին: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված:
4. Խմորը հավասարաչափ տարածել կաղապարի մեջ և թխել մոտ 30 րոպե։
5. Պատրաստել կրեմը։ Խառնել փափկեցված կարագը, պանիրը, վանիլինը և շաքարի փոշին, հարել միքսերով։
6. Սառեցված թխվածքը պատել կրեմով և մատուցել: