Բաժիններ՝

Շոկոլադե տորթ՝ վարսակի փաթիլներով և բանանով

Բաղադրիչները՝

• վարսակի փաթիլներ-  150 գ

• կաթ- 250 մլ

• բանան- 2 հատ

Կարդացեք նաև

• ձու- 2 հատ

• եղեգնաշաքար- 40 գ

• աղ- մի պտղունց

• կակաո- 30 գ

• վանիլին

• փխրեցուցիչ- 1 թ/գ

• դառը շոկոլադ- 1 սալիկ

Պատրաստման եղանակը՝

Վարսակի փաթիլների վրա սառը կաթ լցնել, թողնել ուռչի։ Բանանը տրորել պատառաքաղով (բլենդերով չհարել), ավելացնել ձուն, ապա կաթով թրջած վարսակի փաթիլները, կակաոն, աղը, փխրեցուցիչն ու վանիլինը, լավ խառնել։

Լցնել խմորը յուղաթղթով ծածկած ձևամանի մեջ, թխել 180°-ում՝ 1 ժամ։ Թողնել սառչի ցանցի վրա, հանել ձևամանից, դնել սառնարանում։

Մատուցելիս վրան հալած շոկոլադ լցնել։

Տեսանյութեր

Լրահոս