Բաժիններ՝

Բազուկով ու թուրինջով աղցան

Բաղադրիչները՝ 2 բաժնի համար

  • 300 գ բազուկ
  • 1 հատ թուրինջ
  • աղ, աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • 2 ճ/գ ձիթապտղի ձեթ
  • 50 գ նուշ

Պատրաստման եղանակը

Բազուկը 1,5-2 ժամ եփեք: Հովացրեք, մաքրեք ու քերիչով քերեք:

Մաքրած թուրինջը մասնատեք, թաղանթը հեռացրեք, կտրտեք:

Կարդացեք նաև

Բազուկն ու թուրինջը խառնեք խորը պնակի մեջ: Աղ ու պղպեղ արեք: Ձիթապտղի ձեթ լցրեք, խառնեք, լցրեք աղցանամանի մեջ: Նուշը կտրատեք, լցրեք աղցանի վրա ու մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս