Բաժիններ՝

Ծաղկակաղամբը՝ բանջարեղենով

Բաղադրիչները՝

  • 300 գ ծաղկակաղամբ
  • 2 հատ եփած կարտոֆիլ
  • 1 հատ գազար
  • 1 գլուխ սոխ
  • 1 հատ լոլիկ
  • 2 ճ/գ բուսական յուղ
  • 1/2 բաժակ թթվասեր
  • 50 գ քերած պանիր
  • աղացած սև պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Գազարը բարակ տաշեղներով կտրատեք: Սոխը փոքր քառակուսիների ձևով կտրատեք:

Կարտոֆիլն ու լոլիկը կտրատեք:

Կարդացեք նաև

Ծաղկակաղամբը մասնատեք, եփեք մինչև պատրաստ լինելը:

Բանջարեղենը շարեք յուղով պատված տապակի մեջ, աղ ու պղպեղ արեք, 4-5 ճ.գ. ջուր ու յուղ լցրեք վրան: 20 րոպե տեղադրեք ջեռոցում:

Ուտեստը հանեք ջեռոցից, վրան թթվասեր լցրեք, լցրեք նաև քերած պանիրը ու կրկին տեղադրեք ջեռոցում մինչև պանրի հալչելը:

Մատուցելիս կարելի է ձևավորել կանաչիով:

Տեսանյութեր

Լրահոս