
Ինչ պատրաստել պահածոյացված թունա ձկից

Բաղադրիչներ
1. Պաստա – 450 գ
2. Թունա ձուկ – 2 բանկա
3. Կարմիր պղպեղ – 1 թ/գ
4. Սոուս մարինարա – 3 թ/գ
5. Ձիթապտուղ – 1/2 բաժակ
6. Աղ – 1/8 թ/գ
7. Ռեհան
Պատրաստման եղանակը
1. Պաստան եփել, ինչպես նշված է փաթեթավորման վրա:
2. Թունա ձկան վրա կարմիր պղպեղ ցանել և տաքացնեթ ջեռոցում:
3. Ձկանն ավելացնել մնացած բաղադրիչները, խառնել:
4. Սոուսի մեջ լցնել պաստտան, խառնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը