Բաժիններ՝

Ինչ պատրաստել պահածոյացված թունա ձկից

Բաղադրիչներ

1. Պաստա – 450 գ
2. Թունա ձուկ – 2 բանկա
3. Կարմիր պղպեղ – 1 թ/գ
4. Սոուս մարինարա – 3 թ/գ
5. Ձիթապտուղ – 1/2 բաժակ
6. Աղ – 1/8 թ/գ
7. Ռեհան

Պատրաստման եղանակը

1. Պաստան եփել, ինչպես նշված է փաթեթավորման վրա:

Կարդացեք նաև

2. Թունա ձկան վրա կարմիր պղպեղ ցանել և տաքացնեթ ջեռոցում:

3. Ձկանն ավելացնել մնացած բաղադրիչները, խառնել:

4. Սոուսի մեջ լցնել պաստտան, խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս