Բաժիններ՝

Արագ պատրաստվող և առողջարար նախաճաշ

Բաղադրիչներ

1. Բուլղարական պղպեղ – 5 հատ
2. Թթվասեր – 100 գ
3. Կաթնաշոռ – 400 գ
4. Աղ – 1 պտղունց
5. Սխտոր – 2 պճեղ
6. Թարմ կանաչիներ (մաղադանոս, սամիթ, ռեհան) – 1 փունջ

Պատրաստման եղանակը

1. Սխտորը ճզմել: Կանաչիները մանր կտրատել: Խառնել կաթնաշոռի և թթվասերի հետ:

Կարդացեք նաև

2. Պղպեղները լցոնել ստացված զանգվածով, ինչից հետո մեկ ժամ դնել սառնարանը:

3. Մատուցելիս պղպեղները կիսել երկու մասի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս