Բաժիններ՝

Դդմիկով և այծի պանրով աղցան

Բաղադրիչներ

1. Դդմիկ – 2 հատ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ
4. Քացախ
5. Աղ, սև պղպեղ
6. Ռեհան
7. Սոճու ընկույզ
8. Այծի պանիր

Պատրաստման եղանակը

1. Դդմիկները բարակ շերտատել:

Կարդացեք նաև

2. Մեծ ամանի մեջ խառնել դդմիկի շերտերը, մանր կտրատած սոխը, ձիթապտղի յուղը, քացախը և թողնել, որ խառնուրդը հասունանա 10 րոպե։

3. Ապա ըստ ցանկության համեմել աղով ու պղպեղով, ավելացնել ռեհան, սոճու ընկույզ, այծի պանիր ​​և մատուցել։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս