Բաժիններ՝

Հավի կոտլետներ՝ վայրի սխտորով և կաթնաշոռով

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 400 գ

2. Վայրի սխտոր – 70 գ

3. Կաթնաշոռ – 70 գ

4. Ձու – 2 հատ

5. Աղ – 0.5 թ/գ

6. Կարտոֆիլի օսլա – 60 գ

7. Բուսայուղ – 7 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի փափկամիսը խորանարդաձև մանր կտրատել:

2. Վայրի սխտորը լավ լվանալ, շատ մանր կտրատել:

3. Թասի մեջ խառնել հավի մանրացրած միսը, կաթնաշոռը և վայրի սխտորը:

4. Ավելացնել ձու և աղ ցանել: Լավ խառնել:

5. Հետո լցնել օսլան և նորից լավ խառնել:

6. Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, ֆարշից կոտլետներ ձևավորել և տապակել 2-3-ական րոպե յուրաքանչյուր կողմից: Մատուցել բանջարեղենի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս