Բաժիններ՝

Հավի պատրաստման արտասովոր տարբերակ, որը կդառնա սիրելի ամբողջ ընտանիքի կողմից

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 2 հատ

2. Ավոկադո – 1 հատ

3. Տանձ – 1 հատ

4. Ձու – 1 հատ

5. Լայմ – 0.5 հատ

6. Բուսայուղ – 2 ճ/գ

7. Աղ, սև պղպեղ

8. Քունջութ

9. Բրազիլական ընկույզ

Պատրաստման եղանակը

1. Ավոկադոն կիսել, կորիզը հանել, շերտատել:

2. Տանձը մաքրել և նույնպես շերտատել:

3. Ավոկադոն և տանձը լցնել թասի մեջ, ավելացնել լայմի հյութը: Ավելացնել նաև տապակած ընկույզը:

4. Հավի կրծքամիսը տրորել աղով և պղպեղով, հետո բուսայուղով: Թավալել քունջութի մեջ:

5. Հավը բուսայուղով լավ տապակել երկու կողմից, մատուցել ավոկադոյի և տանձի աղցանի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս