Բաժիններ՝

Շոկոլադե մուս՝ պատրաստված ընդամենը մեկ բաղադրիչից

Բաղադրիչներ

1. Շոկոլադ, որը պարունակում է առնվազն 60% կակաո – 350 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Շոկոլադը մանրացնել և լցնել խորը ամանի մեջ: Եռացնել 425 միլիլիտր ջուր և լցնել շոկոլադի վրա։ Խառնել այնքան, մինչև շոկոլադն ամբողջությամբ լուծվի։

Կարդացեք նաև

2. Կաթսայի մեջ սառը ջուր լցնել ու մեջը դնել շոկոլադե զանգվածի ամանը։ Հարել, մինչև շոկոլադը վերածվի կրեմի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս