
Շոկոլադե մուս՝ պատրաստված ընդամենը մեկ բաղադրիչից

Բաղադրիչներ
1. Շոկոլադ, որը պարունակում է առնվազն 60% կակաո – 350 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Շոկոլադը մանրացնել և լցնել խորը ամանի մեջ: Եռացնել 425 միլիլիտր ջուր և լցնել շոկոլադի վրա։ Խառնել այնքան, մինչև շոկոլադն ամբողջությամբ լուծվի։
2. Կաթսայի մեջ սառը ջուր լցնել ու մեջը դնել շոկոլադե զանգվածի ամանը։ Հարել, մինչև շոկոլադը վերածվի կրեմի:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը