Բաժիններ՝

Նախաճաշ, որի համար անհրաժեշտ է ընդամենը 3 բաղադրիչ

Բաղադրիչներ

1. Հնդկահավ կամ տավարի աղացած միս – 400 գ
2. Պատրաստի սալսա – 1 բանկա
3. Ձու – 3-4 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Աղացած միսը տապակել ձիթապտղի յուղով միջին կրակի վրա, մոտ 5-7 րոպե, լցնել սալսան, եփել ևս 3-5 րոպե, ապա ավելացնել ձվերը, եփե ևս 5 րոպե և մատուցել:

Կարդացեք նաև

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս