Բաժիններ՝

Պարզ սենդվիչ՝ հագեցնող ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

1. Բրիոշ – 60 գ
2. Խոզապուխտ – 40 գ
3. Բեշամել սոուս – 20 գ
4. Մոցարելլա – 20 գ
5. Ուրց – 2 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բրիոշի շերտի վրա տարածել բեշամել սոուսը, այնուհետև ցանել քերած մոցարելա:

Կարդացեք նաև

2. Պանրի վրա երկու շերտ խոզապուխտ դնել:

3. Տաքացնել ջեռոցը մինչև 170 աստիճան և եփել սենդվիչը 6-7 րոպե:

4. Զարդարել ուրցով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս