Բաժիններ՝

Լավագույն համադրությունը սուրճի հետ

Elle.ru-ն ներկայացնում է «Город-Сад» ռեստորանի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

1. Գետնատանձի օշարակ – 130 գ

2. Ձիթապտղի յուղ – 60 գ

3. Խմորիչ – 10 գ

4. Վանիլին – 5 գ

5. Աղ – 2 գ

6. Վարսակի ալյուր – 50 գ

7. Բրնձի ալյուր – 150 գ

8. Կակաոյի փոշի – 8 գ

9. Դարչին – 5 գ

10. Դառը շոկոլադ – 140 գ

11. Չորացրած ազնվամորի – 5 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջուրը, ձիթապտղի յուղը, գետնատանձի օշարակ, խմորիչը, վանիլինն ու աղը խորը ամանի մեջ մանրակրկիտ խառնել:

2. Մնացած չոր բաղադրիչները ևս խառնել և միախառնել երկու զանգվածները, հարել:

3. Պատրաստի խմորը լցնել կեքսերի կաղապարների մեջ, թխել 20 րոպե, 170 աստիճան ջեռոցում:

4. Ջնարակի համար շոկոլադը հալեցնել: Սառեցնել և լցնել կեքսերի վրա: Վրան ազնվամորի ցանել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս