Բաժիններ՝

Ձկան ձողիկներ. այս բաղադրատոմսը ձուկը կդարձնի սիրելի բոլորին

Բաղադրիչներ

1. Ձկան փափկամիս – 500 գ

2. Ձու – 2 հատ

3. Սոխ – 1 հատ

4. Պաքսիմատ – 150 գ

5. Աղ, սև պղպեղ

6. Բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը միջին հաստության շերտատել:

2. Սոխը և ձկան միսն աղալ:

3. Համեմել աղով և սև պղպեղով: Աղացած մսին ավելացնել ձու և խառնել:

4. Ստացված զանգվածից ձողիկներ ձևավորել, նախ թաթախել հարած ձվի, այնուհետև՝ պաքսիմատի հետ:

5. Երկու կողմից լավ տապակել:

6. Մատուցել սիրելի սոուսի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս