Բաժիններ՝

Աղցան «Հանճարեղ», քանի որ պարզ է և համեղ

Բաղադրիչներ

1. Կաղամբ – 1 կգ
2. Լոլիկ – 1 կգ
3. Վարունգ – 1 կգ
4. Քաղցր պղպեղ – 1 կգ
5. Գազար – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր բաղադրիչները կտրատել, գազարն անցկացնել քերիչով և աղցանին ավելացնել՝

Կարդացեք նաև

1. Բուսայուղ – 200 գ

2. Քացախ (9%) – 200 մլ

3. Աղ – 8 թ/գ

4. Շաքարավազ – 16 թ/գ

Աղցանը խառնել, դնել կրակին: Հասցնել եռման և եռացնել ուղիղ 2 րոպե: Անմիջապես լցնել բանկաների մեջ, փակել, շրջել և ծածկել շորով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս