Կաթնաշոռով և պանրով բուլկիներ՝ նախաճաշի համար
Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 5-6 ճ/գ
2. Կաթնաշոռ – 300 գ
3. Պանիր – 50 գ
4. Ձու – 1 հատ
5. Աղ
6. Քնջութ – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Պանիրն անցկացնել քերիչով, խառնել կաթնաշոռի, ձվի և աղի հետ:
2. Ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել:
3. Խմորը բաժանել 5 հավասար մասերի:
4. Յուրաքանչյուր մասից բարակ ձողեր ձևավորել, ծայրերը միացնել: Ըստ ցանկության վրան քնջութ շաղ տալ:
5. Տապակի վրա շարել բուլկիները, թխել 15-25 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը