
Ավելի համեղ, քան տատիկն է պատրաստում. կարկանդակների լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 4 բաժակ
2. Չոր դրոժ – 1 թ/գ
3. Տաք ջուր – 220 մլ
4. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
5. Շաքարավազ – 4 ճ/գ
6. Աղ – 1/2 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Տաք ջրի մեջ ավելացնել բուսայուղը, շաքարավազը, աղը, դրոժը, ծածկել մաքուր սրբիչով (պետք է պղպջակներ առաջանան):
2. Ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել խմորը և տարան մեկ ժամ դնել տաք վայրում: Խմորը պետք է 2 անգամ մեծանա:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը