Նախաճաշ, որը կսիրեն բոլորը. ձուն՝ նրբերշիկի օղակի մեջ
Բաղադրիչներ
1. Նրբերշիկ – 3 հատ
2. Ձու – 3 հատ
3. Մայոնեզ – 2-3 ճ/գ
4. Բուսայուղ՝ տապակելու համատ
5. Աղ, սև պղպեղ
6. Մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
1. Նրբերշիկները մի կողմից միանման հատվածների կտրատել, ինչպես ցուցադրված է նկարում:
2. Ձվերին ավելացնել մայոնեզ, աղ և լավ հարել:
3. Նրբերշիկներից օղակներ ձևավորել՝ ծայրերը կպցնելով փոքրիկ փայտիկներով: Տապակել մի կողմից, շրջել և կենտրոնում լցնել ձվային զանգվածը:
4. Մատուցել՝ վրան կտրատված մաղադանոս շաղ տալով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը