Բաժիններ՝

Տնական համեղ կոնֆետներ

Բաղադրիչներ

1. Ընկույզ – 500 գ
2. Կարագ – 1 թ/գ
3. Շաքարավազ – 5 ճ/գ
4. Թխվածքաբլիթ – 3 հատ
5. Մեղր – 5 ճ/գ
6. Շոկոլադ – 180 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ընկույզը կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Մեղրը, շաքարավազը և կարագը հալեցնել:

3. Թխվածքաբլիթները փշրել և խառնել մեղրային զանգվածին:

4. Այնուհետև ավելացնել ընկույզը և կրկին խառնել:

5. Ձեռքերը պատել կարագով և զանգվածից գնդիկներ ձևավորել:

6. Շոկոլադը հալեցնել և թավալել գնդիկները:

7. Կոնֆետները մեկ օր սառեցնել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս