Տնական համեղ կոնֆետներ
Բաղադրիչներ
1. Ընկույզ – 500 գ
2. Կարագ – 1 թ/գ
3. Շաքարավազ – 5 ճ/գ
4. Թխվածքաբլիթ – 3 հատ
5. Մեղր – 5 ճ/գ
6. Շոկոլադ – 180 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ընկույզը կտրատել:
2. Մեղրը, շաքարավազը և կարագը հալեցնել:
3. Թխվածքաբլիթները փշրել և խառնել մեղրային զանգվածին:
4. Այնուհետև ավելացնել ընկույզը և կրկին խառնել:
5. Ձեռքերը պատել կարագով և զանգվածից գնդիկներ ձևավորել:
6. Շոկոլադը հալեցնել և թավալել գնդիկները:
7. Կոնֆետները մեկ օր սառեցնել սառնարանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը