Բաժիններ՝

Կարտոֆիլը կարելի է այնպես պատրաստել, որ այն դառնա տոնական սեղանի գլխավոր ուտեստը

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 2 հատ
2. Կարագ – 100 գ
3. Պարմեզան պանիր – 100 գ
4. Բուսայուղ – 100 գ
5. Սերուցք – 60 մլ
6. Պինդ պանիր – 60 գ
7. Աղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը լավ լվանալ:

2. Կտրվածքներ անել, բայց մինչև վերջ չկտրել:

3. Պանիրը և կարագը շերտերի բաժանել և ըստ հաջորդականության տեղավորել կարտոֆիլի կտրվածքների մեջ:

4. Կարտոֆիլները 45 րոպե պետք է եփել 200 աստիճան ջեռոցում: Այնուհետև պետք է հանել և լցնել սերուցքը:

5. Ինչից հետո ավելացնել քերիչով անցկացրած պանիրը և ևս 15 րոպե եփել ջեռոցում:

6. Պատրաստի կարտոֆիլները կարելի է զարդարել կանաչիով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս