Օրվա բաղադրատոմսը. հավի ռուլետ՝ սնկով և գետնանուշով
Բաղադրիչներ
1. Հավ
2. Եփած սունկ
3. Գետնանուշ
4. Համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավից հեռացնել կաշին՝ առանց վնասելու: Միսը կտրատել: Խառնել սնկի, գետնանուշի և համեմունքների հետ:
2. Միջուկը տեղափոխել կաշվի վրա, ռուլետ ձևավորել և փաթաթել փայլաթիթեղով:
3. Պատրաստել 20 րոպե 200-210 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
4. Պատրաստի ռուլետը հանել ջեռոցից, սառեցնել և դնել սառնարանը մոտ 5-6 ժամ:
5. Սառելուց հետո հանել փայլաթիթեղը, կտրատել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը