Բաժիններ՝

Ելակի լիմոնադ. ամռան ամենաշոգ օրերի համար

Բաղադրիչներ

1. Ջուր – 250 մլ
2. Ելակ – 4-5 հատապտուղ
3. Կիտրոնի հյութ – 20 մլ
4. Կիտրոնի կեղև – 1/2 թ/գ
5. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակի վրա: Եռալուց հետո եփել հատապտուղները 3 րոպե և կաթսան վերցնել կրակից:

2. Խմիչքը հարել բլեդներով և սառեցնել: Ավելացնել սառույց:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս