Ելակի լիմոնադ. ամռան ամենաշոգ օրերի համար
Բաղադրիչներ
1. Ջուր – 250 մլ
2. Ելակ – 4-5 հատապտուղ
3. Կիտրոնի հյութ – 20 մլ
4. Կիտրոնի կեղև – 1/2 թ/գ
5. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակի վրա: Եռալուց հետո եփել հատապտուղները 3 րոպե և կաթսան վերցնել կրակից:
2. Խմիչքը հարել բլեդներով և սառեցնել: Ավելացնել սառույց:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը